albertethumbALBERTE JACQUELINE LIEBEROTH
elsker (ELSKER!!!!) katte, har en møntsamling og har et ultimativt mål om afskaffe 5:2-kuren og palæeobevægelsen. Følg hendes skriblerier her på siden eller drøm dig væk i hendes vidunderlige billeder på Instagram.


caroline_thumbCAROLINE NYERUP CILIUS LUND har en endeløs række af guilty pleasures, der blandt andet tæller Thomas Helmig, honningmadder med salt og tv-serien “Anna Pihl”.  Hun er 17 år gammel og drømmer om at blive skuespiller. Find Caroline på Instagram.


cille_thumbCILLE HVASS HOLM er helt vild med Twin Peaks, discomusik og nordisk design. I løbet af hendes 16-årige liv, har hun boet tre år i Tyskland og et år i Utah, og somme tider drømmer hun om at vende tilbage til USA. I så fald vil hun flytte op i skovene og lære sig selv at spille på banjo eller cello. Sig hej til Cille på Instagram, på bloggen kunstig eller på Unison.


dig2DIG? Er du god til at fotografere, fundere over livet eller noget helt tredje – og kan du skrive levende om det? Så vil vi blive ellevilde hvis du vil dele dine historier med vores læsere på TOTUSINDOGTEENAGE. Send os en mail på totusindogteenage@gmail.com og fortæl lidt om dig selv og dine idéer. Vi glæder os til at høre fra dig!


frede_thumbFREDERIC SMITH er den mindst udfarende Københavner, du nogensinde vil møde.  Han er 19 år gammel, fotograf og soon-to-be mediegrafiker. Han kan godt lide tanken om at være anonym – selvom han er to meter høj. Find Frederics fotografier på www.fredericsmith.dk og på Instagram.


joy_thumb_2JOY FRYD er såkaldt editor-in-chief her på TOTUSINDOGTEENAGE. Hun er 22 år gammel og lever efter devicen: “Fake it ’til you make it”. Hun kan lidt af cirka alt og ingenting og har således både arbejdet som kasseassistent og tv-vært. Find hende på www.joyfryd.dk og Instagram.


kassthumbKASSANDRA TOSINI er 22 år gammel og er netop trådt ind i en æra af YOLO. Hun er stædig, beslutsom og viljefast: She gets shit done! Som f.eks. da hun for nyligt talte om at flytte til Spaniens østkyst. Ja, faktisk er hun allerede rejst. Fra sit lille værelse i centrum af Valencia vil hun rapportere fra livet som eventyrer. Mød Kassandra på Instagram.


mads_thumbMADS HOLM er 24 år gammel og bor i Skotland. Han er uddannet på Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana, International Center of Photography i New York og studerer p.t. på Glasgow School of Art. Han har en hjemmelavet tatovering af bogstavet A og vil ikke afsløre om den står for “anarki” eller “ananas”. Find hans fotografier på Politikens iByen-sektion, på www.madsholm.com og på hans Tumblr.


oliverthumbOLIVER ANTON er den eneste nulevende 18-årige, der stadig forfatter håndskrevne breve. Når han ikke studerer, drikker han rosé og undres over hvor høfligheden blev af. Find Oliver på Instagram.


signethumbSIGNE WERENBERG er 21 år gammel og bor i Sverige hvor hun studerer glaspustning. Hendes fritid går med håbløse dates, fotografi, cykelreperationer, brasiliansk jiu jitsu, bærplukning, fester og skriblerier. Vær forberedt på at hendes historier ofte ender med, at der går ild i noget. Sig hej til Signe på Instagram.